Beste dorpsbewoners,

We zijn weer blij dat we een nieuwe editie van onze wielerwedstrijd “Ster Omloop van Nieuwland” verreden gaat worden op zaterdag 6 april as.

Wij snappen dat we deze wedstrijd niet zonder overlast kunnen houden, maar we willen het wel beperken, maar daar hebben we ook U hulp bij nodig. We denken aan: het vrij houden van de weg, opvolgen aanwijzingen verkeersregelaars, geduld als u even moet stoppen, voorafgaand aan de wedstrijd even te checken hoe de omleidingsroutes zijn.

Om 11.30 uur wordt het parcours afgesloten om de renners te laten inrijden, de wedstrijd begint om 12.00 – 13.30 uur en om 14.15 uur tot 16.30 uur. We hebben, na het succes van vorige jaar, de categorieën in tweeën gesplitst, om het peloton kleiner te maken zodat het makkelijker moet worden om verkeer door te laten op de plaatsen waar het kan! Let ook vooral goed als u van huis moet of naar huis komt naar de aanwijzingen van de Verkeersregelaars!

Belangrijk is dat er niet geparkeerd wordt in de Veerstraat en Oude Rijksweg, dit om de renners veilig door het dorp te kunnen laten gaan, zet u auto op een plaats waar u makkelijk weg kunt als u dit van plan bent. Staat er een auto op een parkeervak in de genoemde straten, dan kunt u hier niet meer van 11.00 uur t/m 16.30 uur mee weg! Er zullen ook parkeerverboden gezet worden zodat u er aan herinnerd wordt.

Bij gevoegd een kaartje hoe de route is, ze rijden in de richting: Veerstraat/Oude Rijksweg/Langeweg/

Vlackeweg.

En de omleidingsroute, is hetzelfde als vorige jaar. Het is de bedoeling dat u in het dorp komt via de N254 – Sloeweg Noord/Binnendijk/

Eersteweg/Boomdijk/Molenweg/Korteweg. Dan rijdt u met verkeer mee!!!! En ook zo dorp uit maar dan via de Scheldepoortstraat enz.

Via de Hoge Stelle/Quarleshavenstraat gaat u via, Oude Rijksweg (richting Arnemuiden), Lange Weg.

We hopen op u medewerking, zijn er vragen dan kunt u altijd vooraf contact opnemen met:

Ard Ridderbos

Parcours/Beveiliging. Contactgegevens kunt u vinden op de site.

Ook hopen we u als dit kan 6 april te zien om de renners aan te moedigen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Wielercomité Koudekerke

Organisator van Ster Omloop Nieuwland

Namens deze,

Mariska Ridderbos

Voorzitter

Categorieën: