Nieuwsbrieven

 

Nieuwsbrief 2.1, 19 september 2011

Open de nieuwsbrief in PDF-formaat.

Het bestuur van Stichting Wielercomité Koudekerke
Organisator van de RaboSter “Zeeuwsche Eilanden”

 


Nieuwsbrief 1.4, 15 juli 2011

Open de nieuwsbrief in PDF-formaat.

Het bestuur van Stichting Wielercomité Koudekerke
Organisator van de RaboSter “Zeeuwsche Eilanden”

 


Nieuwsbrief 1.3, 30 maart 2011

Beste lezer,

Hierbij de 3e nieuwsbrief van Stichting Wielercomité Koudekerke, organisator van de “RaboSter Zeeuwsche Eilanden”.

De voorbereidingen van de 7e “RaboSter Zeeuwsche Eilanden” zijn nu al in een ver gevorderd stadium. De routes liggen vast. 16 juni Tijdrit Middelburg van Dam tot Dam 5.0 km. 17 juni Middelburg (Markt) – Vlissingen (Industrieweg) 104.5 km. 18 juni Westkapelle – Westkapelle (Markt) 129.0 km. Op 16 en 18 juni houden wij tevens voor de jeugd de Delta Dikkebandenrace en op 18 juni is het na de finish de jaarlijkse Zeepkistenrace gehouden bij de Zeedijk en “Kasteel van Batavia”!

Zoals u wellicht opgevallen is zijn wij als bestuur vernieuwend bezig! Dat heeft ons aan het denken gezet en zijn tot de conclusie gekomen dat er bij zulke vernieuwende zaken, eigen jurybus een tijdrit op de meet van de Giro ‘d Italia enz. ook wij er aan zullen moeten geloven en het bestuur ook opgefrist moet worden. We gaan dit in stappen doen en de eerste stap die wij nemen is een nieuw logo voor Stichting Wielercomité Koudekerke. Wij hebben gebrainstormd over hoe het eruit moet zien. Wij zijn dan ook trots om u hier via deze nieuwsbrief ons logo aan u bekend te maken. U zult dit logo vanaf nu veel vaker de revue passeren.

Logo Stichting Wielercomité Koudekerke

Verder zijn wij ook druk aan de slag met de verbouwing van de bus die wij van een sponsor hebben gekregen tot jurybus! Hebt u interesse om deze bus in te zetten als jurybus neem dan contact op met dhr. P. Bleuel onder tel. nr: 0118 – 41 50 00 (bereikbaar tijdens kantoor uren) of 06 – 55 34 84 24. Hier paar foto’s van de bus: Jurybus buitenkant Jurybus keuken Jurybus binnen

Zoals u ziet is de sloop klaar en gaan we beginnen met de opbouw van de jurybus!

Verder over de wedstrijd een paar belangrijke data die u nu alvast in uw agenda kunt zetten!

7 juni 19.00 uur voor de verkeersregelaars van onze wedstrijd de verplichte instructie, deze instructie wordt gehouden in Hotel Arneville, Buitenruststraat 22 in Middelburg aansluitend wordt om 20.00 uur de perspresentatie gehouden! Deze is eveneens in hotel Arneville, Buitenruststraat 22 in Middelburg.

Over interesse van buitenlandse ploegen hebben we dit jaar niet te klagen, wij hebben verzoeken gekregen van ploegen uit: Ierland, België, Duitsland, Australië, Zwitserland, Hongarije.

Natuurlijk zijn er dan nog de Nederlandse ploegen die zich hebben ingeschreven in de Topcompetitie, dit zijn o.a.: Dolmans Landscaping Team, Aa Drink - Leontien.nl, Nederland Bloeit, Skil-Koga, Team Specialized – DPD, Batavus Ladies Cycling Team, Restore Cycling, moving ladies team r&tc Groenewoud, Rabo Lady Force, Sram- WV Eemland, Dura Vermeer cycling team, Jan van Arckel, WRV de Peddelaars/WV het stadion, Swabo ladies team, Ladies cycling team water land en Dijken, Snelle Wiel- Buitenlust.

De truien waar de rensters dit jaar voor gaan strijden zijn:

Geel: Rabobank
Rood: Camping Janse
Groen: Delta Fonds
Wit: Wagenvoorde Lastechniek
Blauw: Taxicentrale Vlissingen
Roze: Amadore Groep

Zoals u ziet zijn de belangrijkste ingrediënten er voor een mooie koers dit jaar! Wij hopen alleen nog op een mooi zomer zonnetje en een sportieve strijd.

Wel willen wij u nog aandacht vragen voor het volgende: weet u misschien nog iemand die ons wil helpen als verkeersregelaar of opbouwer van de start/finish locatie geeft u die dan snel op via ons e-mailadres swk@sterze.nl. Want u zult wel begrijpen dat er erg veel werk op ons afkomt wat betreft beveiliging, opbouwen enz. enz.

Voor tussentijdse informatie over routes, ploegen en andere belangrijke zaken over de “RaboSter Zeeuwsche Eilanden” houdt u onze internet site goed in de gaten! Want daar vindt u het laatste nieuws over onze wedstrijd.

Graag verwelkomen we u tijdens onze wedstrijd, de dikkebandenrace of de zeepkistenrace langs ons parcours.

Het bestuur van Stichting Wielercomité Koudekerke
Organisator van de RaboSter “Zeeuwsche Eilanden”

 


Nieuwsbrief 1.2, 11 december 2010

Beste lezer,

Hierbij de 2e nieuwsbrief van Stichting Wielercomité Koudekerke, organisator van de “RaboSter Zeeuwsche Eilanden”.

De voorbereidingen van de 7e “RaboSter Zeeuwsche Eilanden” zijn weer in volle gang, na een korte vakantie van het bestuur hebben wij in september weer de draad opgepakt om onze wedstrijd voor 2011 te organiseren. Schrijf alvast de data op in u agenda!

Donderdag 16 juni, tijdrit. Vrijdag 17 juni etappe wedstrijd Middelburg – Vlissingen en zaterdag 18 juni etappe Westkapelle – Westkapelle

De voorbereidingen liggen al goed op schema, de routes liggen al een eind vast en moeten nog goed-gekeurd worden door Politie en KNWU. De sponsorcommissie is ook al weer druk op zoek om gelden te werven voor onze wedstrijd. De eerste buitenlandse ploegen hebben al weer interesse getoond om in onze wedstrijd mee te doen. Ook zijn wij aan het kijken om vóór de tijdrit en na de start van de 3e etappe, de Delta Dikkebanden wedstrijd te organiseren om de jeugd ook te betrekken bij het wielrennen, wij organiseren dit in samenwerking met Sport Zeeland en Wielerstichting Westkapelle.

Waar onze grote zorg ligt voor dit jaar is het aantal vrijwilligers wat we nodig zullen hebben om de wedstrijd goed en veilig te organiseren dus wilt u meewerken aan onze wedstrijd als verkeersregelaar/steward/bouwploeg of misschien een andere taak meld u aan! Misschien kent u in uw familie/kennissenkring ook nog personen die mee willen helpen als vrijwilliger! Aanmelden kan via swk@sterze.nl. Door de strengere eisen geldt voor verkeersregelaars een minimumleeftijd van 18 jaar en voor steward een minimumleeftijd van 16 jaar!

Wij hebben ook nog het genoegen u mede te delen dat één van onze sponsoren aan het bestuur een bus beschikbaar heeft gesteld om deze om te bouwen tot jurybus. We zijn druk bezig om deze bus op tijd gereed te krijgen om in te zetten tijdens onze wedstrijd. Het doet ons goed dat vele sponsoren zich bereid hebben getoond materialen te leveren om deze bus van stadsbus naar jurybus om te bouwen. Bent u geïnteresseerd om bij uw wedstrijd onze bus in te zetten, vraag dan informatie op via de mail!

U ziet het, het bestuur zit niet stil om van de 7e “RaboSter Zeeuwsche Eilanden” een succes te maken. Rest ons nog u het allerbeste te wensen voor 2011 en hopen u als sponsor, vrijwilliger of als toeschouwer te ontmoeten op 16, 17 en 18 juni 2011.

Volg ons ook op www.sterze.nl voor de laatste nieuwtjes over routes, ploegen enz.

Het bestuur van Stichting Wielercomité Koudekerke
Organisator van de RaboSter “Zeeuwsche Eilanden”

 

Eerdere nieuwsbrieven: juli 2010