Nieuwsbrieven

 

Nieuwsbrief 1.1, 3 juli 2010

Beste lezer,
Hierbij de 1e nieuwsbrief van Stichting Wielercomité Koudekerke, organisator van de “RaboSter Zeeuwsche Eilanden”. Om u regelmatig te informeren heeft het bestuur het plan om deze nieuwsbrief circa 4x per jaar uit te brengen. De nieuwsbrief staat ook vermeld op onze website www.sterze.nl.

Hebt u iets te melden voor de nieuwsbrief geef dit door aan het secretariaat, mailadres swk@sterze.nl, we zullen dit dan verwerken in de eerstvolgende editie.
De 6e “RaboSter Zeeuwsche Eilanden” zit er weer op! De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op een geslaagde wedstrijd. Alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd waren aanwezig, goede ploegen, strijdlust, mooi en slecht weer en vooral de verraderlijke Zeeuwse wind.

Zoals u wellicht in de diverse media hebt kunnen lezen en zien heeft dit jaar Kirsten Wild van het team Cervélo gewonnen. Na een pittige strijd was Kirsten Wild, gesteund door haar team, de beste. We zijn trots op Baukje Doedee van het team Rabo Lady Force die in de vrijdag etappe uitgeroepen werd tot strijdlustigste renster, toch een Zeeuwse renster op het erepodium.

Langs deze weg willen wij onze sponsoren, subsidie verlenende instanties en de vele vrijwilligers bedanken, zonder hun hulp is het organiseren van een dergelijk evenement onmogelijk. Natuurlijk gaat ook onze dank uit naar de Jury, de KNWU, de Politie en het MBTZ.

Na het wereldkampioenschap wordt de definitieve datum van de “RaboSter Zeeuwsche Eilanden” 2011 vast gesteld. In de volgende nieuwsbrief zullen we deze aan u melden, zodat u het in uw agenda kunt noteren. Het bestuur hoopt u dan weer te mogen begroeten en hoopt op uw medewerking.

Het bestuur van Stichting Wielercomité Koudekerke
Organisator van de RaboSter “Zeeuwsche Eilanden”